Hoppa till sidans innehåll

Gneistibrev januari

18 JAN 2021 18:13
  • Skapad: 18 JAN 2021 18:13

Hej kära Gneistimedlem!

Det är nytt år och det börjar snart vara dags för årsmöte, här kommer lite kort info om årsmöte, medlemskap mm.

Medlemskap

Medlemsavgifter har i år fakturerats tidigare medlemmar, vi hoppas att detta ska underlätta för alla, har du inte mottagit en faktura ber vi dig höra av dig till This is a mailto link samt kontrollera vilken mailadress du kopplat till ditt konto i IdrottOnline. Vill du inte längre vara medlem ber vi dig meddela oss skriftligen till This is a mailto link. Om du inte redan är medlem men vill bli det så fyller du i Medlemsansökan som finns här på hemsidan. När du är tillagd som medlem hittar du dina uppgifter och medlemsnummer på dina sidor i IdrottOnline.

Årsmöte

Tyvärr kommer vi ju inte att kunna ses på ett fysiskt möte, vi ser över vilka möjligheter som finns för ett digitalt möte. SIF har haft flera digitala möten under året och detta har fungerat bra, vi gissar att de flesta vant sig vid att ses digitalt under det senaste året och vi tror och hoppas att vi ska hitta en lämplig lösning för vårt årsmöte. Årsmötet kommer att hållas tidigast 20 mars eftersom det ska ligga inom tre veckor för SIFs årsmöte som infaller 10 april. Om någon av er medlemmar sitter på bra tips inför ett digitalt årsmöte så är vi otroligt tacksamma för detta, kontakta isåfall styrelsen på This is a mailto link.

Motioner

Motioner till Gneistis årsmöte ska vara styrelsen tillhanda senast 4 veckor innan årsmötet, skickar man in sin motion innan 20 februari är man alltså på den säkra sidan. Eventuella motioner skickas till This is a mailto link.

Föreningens verksamhet under 2021

Eftersom det för tillfället är svårt att organisera aktiviteter där vi kan samlas så försöker vi fundera ut andra sätt att. Kanske en medlemsrittsdag där var och en rider på varsitt håll och så delar vi bilder från dagen på vår Instagram? Kanske en fototävling? Eller helt enkelt en digital ridtävling? Vi klurar vidare och tar tacksamt emot tips på aktiviteter som inte kräver fysiska möten. Angående digitala tävlingar så har förresten SIF utsett en arbetsgrupp som arbetar med att ta fram riktlinjer som stöd för föreningar som vill anordna digitala/delvis digitala tävlingar, bra va?

Medlemmarna utgör föreningen

Vill du göra en aktivitet eller har en idé men inte vet hur du ska utföra den? Du behöver inte var med i styrelse eller utskott för att anordna aktiviteter i föreningen, behöver du hjälp så kan styrelse eller utskott bistå. Kontakta oss med dina idéer via This is a mailto link.

Varma hälsningar i januarikylan!

/Styrelsen

Skribent: Mariah Holgersson Edström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gneisti Islandshästförening - Islandshäst
Helle Sörenssen, Ytterån 164
83595 Nälden

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info