Hoppa till sidans innehåll

Möten


Föräldramöte 26 jan kl 18:30 på Dille.

Agenda för mötet är sondering på intresse av att bilda ett lag för att prova kvala till Lag-SM där går 24-26 juli i Kumla.

Vi tycker det är viktigt att ni som föräldra är införstådd med vad som krävs om vi bilder ett lag. Mötet kommer omhandla detta för att ni sen kan prata med barn/ungdom om en intresseanmälan/önska att vara med på ett lag.

Ni kan läsa mer om regler och upplägg av Lag-SM/uttagningar HÄR

Vi i ungdomsutskottet:

  • Informerade om Lag-SM och vad som gäller i samband med bildning av lag, rida uttagningar och de regelverk där är för det
  • Vad förväntas av föräldra till barn/ungdomar i ett lag
  • Vi diskuterade förslag på hur uttagning och sammansättning av ett ev. lag kan ske.

Öppen diskussion om hur vi skall gå vidare och vi bestämde att gå vidare med att arrangera en kval tävling på Wången 2 maj, planering pågår och det är de familjer där har anmäld intresse där ansvarar för planeringen.

 

Ungdomsmöte 2 feb kl 18:30 på Dille

7 ungdomar träffades och tillsammans med närvarande föräldrar blev det bestämd aktiviteter för våren 2020, aktiviteterna hittar du i listan och i vä. kolum med närmare beskrivning.

Utifrån det tidigare föräldramöte och de frammöte ungdomar så vi oxå att vi har 11 ungdomar där är itresserade i att bilda lag för att försöka kvala till Lag-SM. De ungdomar och deras föräldrar kommer ansvara för att planera kval tävling 2 maj på Wången. För de där vill blir det möjlighet att rida enstaka grenar ur Lag-SM grenarna om man vill, se mer info när inbjudan kommer ut.

Fler aktiviteter kan tillkomma och har du förslag på flera aktiviteter är du välkommen till att höra av dig till Linnea eller Helle

Uppdaterad: 17 JAN 2020 21:19 Skribent: Helle Sörensen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gneisti Islandshästförening - Islandshäst
Helle Sörenssen, Ytterån 164
83595 Nälden

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info