Gå till innehåll
Gneisti Islandshästförening
Gneisti Islandshästförening

Startar: 18/06 08:00

Slutar: 18/06 17:00

KM- Deltävling 1 2023

En tävling för alla och med loppis!

HÄR Pdf, 134.7 kB. hittar du ryttarbrev inför tävlingen.

HÄR Pdf, 74.1 kB. hittar du tidsprogram.

Här Pdf, 50.5 kB. hittar du boxlista.


Gneisti Islandshästförening bjuder in till en inofficiell nivå 5 - tävling på Wången söndag den 18 juni med tillhörande loppis!

Grenar: V1, V2, V5, F1, T1, T2, T3, T8. För barn t.o.m. 12 år: C2, C4

Vi har även valt att ha med 2 och 3-gång efter önskemål på senaste medlemsmötet. Här kommer en grenbeskrivning enl Gneistis egna upplägg:

Man rider en och en på banan, ej på speakers kommando.

Hur du rider 2-gång: Visa två valfria gångarter i valfritt tempo. Med start på mitten av kortsidan och hälsning på domaren. Skritt visas ½ varv och flygande pass visas två långsidor efter varandra, övriga gångarter visas ett varv. När programmet är slut, nick/tacka domaren på mitten av kortsidan.

Hur du rider 3-gång: Visa tre valfria gångarter i valfritt tempo. Med start på mitten av kortsidan och hälsning på domaren. Skritt visas ½ varv och flygande pass visas två långsidor efter varandra, övriga gångarter visas ett varv. När programmet är slut, nick/tacka domaren på mitten av kortsidan.

Ex. på tregång: Hälsning på domare, programmet startas med ett varv i tölt, övergång till galopp som visas ett varv, övergång till skritt som visas ½ varv. Nick till domaren för att visa att programmet avslutats.

Domare: Lina Törnqvist

Tävlingsansvarig: Lotta Höglund och Ellen Festin, kontakt via mejl - tavling@gneisti.nu

Tävlingsinfo: Anmälan sker via Indta, sista anmälningsdag 9 juni. Tävlingen heter ”Gneisti Nivå 5 och KM-deltävling”.

Anmälningsavgift: Senior/YR 300kr, Junior 200kr och barn 100kr, max 2 starter per häst.

Boxavgift: 300kr/ box. Väljs som tillval i samband med anmälning i Indta. Boxavgift återbetals ej.

Betalas in till PG 539913-4 SENAST 9 juni. Märk med ”Namn och 18 juni” och "med eller utan box". Avanmälan kostnadsfritt fram till 9 juni, därefter endast mot uppvisat veterinärintyg.

Vaccination: Nationella vaccinationsregler gäller. Se mer här: Vaccination | Svenska Islandshästförbundet (icelandichorse.se) Länk till annan webbplats.

Loppis: Ta med det du har hemma och sälj vid ovalbanan, helt kostnadsfritt samtidigt som du kan kolla på fina ekipage! Medtag eget bord.

Eftersom KM-upplägget har ändrats kommer detta vara den första av förhoppningsvis fler deltävlingar inför ”Finaldagen” på Klubbmästerskapet. Vid denna tävling har du möjlighet att skrapa ihop så höga poäng som möjligt för att ”kvala” vidare in i en final på finaldagen. Mer info om detta hittar du på hemsidan HÄR

Varmt välkomna till en tävling som vem som helst kan delta i oavsett nivå eller målsättning.

Hoppas vi ses!

Startar: 18/06 08:00

Slutar: 18/06 17:00

Sponsorer

Postadress

Gneisti Islandshästförening

Elena Nilsson,

Gärde 224, 83496 Brunflo