Gå till innehåll
Gneisti Islandshästförening
Gneisti Islandshästförening

Startar: 16/11 19:00

Slutar: 16/11 20:30

Att tänka på inför tävling

Digitalt informationsmöte om vad, hur och när vid tävlingsannmälan

Under tävlingssäsongen 2023 har vi haft flera ekipage som för första gång har tävlat vilket vi tycker är superkul. Tyvärr har det även varit ekipage som vid vaccinationskontroll inte har haft obruten vaccinationskedja och inte fått starta och det tycker vi är tråkigt för alla inblandade.

Sen har vi märkt att vissa inte läser den information som finns att tillgå både runt annmälan, vilkor, betalning och praktisk information m.m. Det medför både osäkerhet för vissa deltagare men även merjobb för oss där anordnar tävlingar som ideelt arbete.

På mötet går vi igenom vart du hittar information, vad skall du ha koll på och vart kan du vända dig om du är osäker på något. Du får möjlighet att ställa alla frågor och vi skall försöka klä på alla som kan känna sig osäkra inför att anmäla sig på tävling.

Digitalt via teams torsdag 16 nov kl 19-20:30 ingen föränmälan krävs. Anslut via länken här:

Infomöte tävling Länk till annan webbplats.

Startar: 16/11 19:00

Slutar: 16/11 20:30

Sponsorer

Postadress

Gneisti Islandshästförening

Elena Nilsson,

Gärde 224, 83496 Brunflo