Gå till innehåll
Gneisti Islandshästförening
Gneisti Islandshästförening

Nya krafter i Fritidsutskottet

Ellen och Nora tar över efter Greta och Sofie

Här kommer en presentation av Ellen och Nora

 

Jag heter Ellen Festin och är 19år. Jag jobbar på sjukhuset och bor på Frösön, mina två hästar har jag i Ångsta hemma hos mina föräldrar. Prinsessa är min tävlingshäst och Stella min gamla häst rids mest av min mamma. Vi har även en shetlandsponny som heter Berta och en Tinker som heter Maya.

Jag gick ut gymnasiet i juni 2022 på Dille där jag gick naturbruk med inriktning islandshäst.

Jag brinner för miljöträning och brukar hjälpa till på Jämtsäkers träningar.

Ellen Festin

Jag heter Nora Sanfridsson och är 19 år. Jag bor i Oviken och jobbar på en mjölkgård till vardags. Hemma på gården har jag två Islandshästar. Fjalladís som är lite av min hjärtehäst och Kiljan min triangelmärkta sällskapshäst. Somrarna tillbringar vi i västra Arådalen med fjällkorna.

Under 2019–2022 gick jag inriktningen Islandshäst på Dille Gård Naturbruksgymnasium.

Jag älskar att jobba med hästar från marken med trickträning, kroppsmedvetenhet och miljöträning men tackar aldrig nej till en ute ritt med härliga galoppsträckor

Nora Sanfridsson

Tillsammans med er medlemmar vill vi genom fritidssektionen genomföra många roliga aktiviteter som alla kan vara med på. Vi har redan några önskemål men kom gärna med förslag till oss.

Du når oss på fritid@gneisti.nu tveka inte att höra av er med idéer och förslag!

Publicerad: 2023-02-26

Senast uppdaterad: 2023-02-26

Författare: Helle Sörensen

Sponsorer

Postadress

Gneisti Islandshästförening

Elena Nilsson,

Gärde 224, 83496 Brunflo