Gå till innehåll
Gneisti Islandshästförening
Gneisti Islandshästförening

Glöggtölts-vinnarna

I helgen gick Wångens advents-tölt av stapeln.

Mycket fina ritter visades och vi är så glada att man vill komma på våra tävlingar! Utöver vanliga sportgrenar fanns även glöggtölt som går ut på att rida snabbast och ha mest glögg kvar i glaset, ett pris för varje del.

Denna gång blev det tävlingsledarna som vann! Engla som red fortast (men fortfarande hade kvar i glaset) och Stina som hade överlägset mest mängd kvar efter mållinjen.

Med detta vill vi ha sagt att man inte alltid måste ta tävling på största allvar utan man kan faktiskt busa till det också!

Engla och Stina som gjorde denna tävling som deras gymnasiearbete är nöjda men trötta i slutet av dagen. Dem inser hur mycket tid och engagemang som krävs för att få ihop en tävling, men oj så kul det är!

 

Vi vill jättegärna ha fler som gör tävlingar, vare sig det är elever från Wången eller medlemmar. Mycket kompetens finns som kan hjälpa till! Om du är intresserad av det, ryck med en kompis och kontakta styrelsen på mail styrelsen@gneisti.nu :)

Vi ses! / Lotta

Engla och Stina

Text

Publicerad: 2023-12-10

Senast uppdaterad: 2023-12-10

Författare: Helle Sörensen

Sponsorer

Postadress

Gneisti Islandshästförening

Elena Nilsson,

Gärde 224, 83496 Brunflo