Gå till innehåll
Gneisti Islandshästförening
Gneisti Islandshästförening

Publicerad: 2023-03-24

Senast uppdaterad: 2023-04-09

Författare: Lotta Maria Höglund

Träning inför försök att kvala till Lag-sm

Under Pizzakvällen som vi hade på Dille den 26/2 kom intresset upp att prova kvala till lag-sm 2023. Ungdomsutskottet har därför sökt stöd i att hålla en träningsdag för att ta första steget att kvala digitalt till lag-sm.

Detta träningstillfälle passar dig som vill träffas och träna med din häst. Du kan vilja träna på en viss gren eller ett visst moment. Det är alltså inget krav att vara med i ett lag och aktivt vilja försöka kvala utan det ska vara för alla.

Tanken är att vi ska vara på Wången denna dag tillsammans med en tränare, i mitten på april. Mer planering och önskemål om upplägg kommer vi ta tillsammans med de som vill vara med på aktiviteten. Vi har fått ekonomiskt stöd som kommer gå till ev ridhushyra och tränare så långt det räcker.

Uppdatering: Vi kommer vara i Hägra hästgårds ridhus den 15 april och tränare är Sara Sandqvist. Sista anmälningsdag tis 11/4!

Om du vill delta på denna träningsdag så hör av dig till Lotta Höglund på messenger eller 0730207236. Tanken är att en messengergrupp kommer göras där vi kan ha kontakt. Om du inte har messenger så löser vi det på annat vis.

MVH Ungdomsutskottsansvarig Lotta Höglund


Postadress

Gneisti Islandshästförening

Elena Nilsson,

Gärde 224, 83496 Brunflo